donderdag 17 juni 2010

Minikredieten

Minikrediet zonder bkr
Waar je in Nederland nog kunt lenen zonder een bkr.
De meeste minikrediet verstrekkers lenen je geld zonder je bkr gegevens te contoleren. Ze willen natuurlijk graag weten of je de gevraagde lening wel kunt terugbetalen en je niet over je eigen limiet heen gaat. Ook kan een verstrekker van minikredieten zien of je de lening die je eventueel al hebt gehad netjes en op tijd hebt terugbetaald.
Er zijn ook andere mogelijkheden om te lenen zonder de bkr toetsing. Het is zelfs niet bij de wet verplicht voor een minikrediet verstrekker om bkr te toetsen zolang de looptijd van de minikrediet niet langer bedraagt dan 3 maanden en de krediet niet meer bedraagd als 1000 euro.
Je kunt bijvoorbeeld een voorschot op je salaris aanvragen bij een van de 5 verschillende verstrekkers van minikredietjes in Nederland zoals bijvoorbeeld Ferratum.
De minikrediet zonder bkr is wel duurder als een gewone lening en je moet het geld snel terugbetalen. De minimale leeftijd voor het aanvragen van een minikrediet is 21 jaar en je moet zelf minimaal 1000 euro netto per maand verdienen.